Jag vill vill vill..

Svenska folket bjuds in till Sveriges första och största publika gala av Flickan som lekte med elden!

Nordisk Film, SF Bio och Yellow Bird bjuder in till Sveriges första och största publika gala den 14 september, då den enorma biosuccén med ”Män som hatar kvinnor” sedd av 1,3 miljoner i Sverige gjort det möjligt att även visa uppföljarna av Stieg Larssons trilogi på bio.

Det var inte planerat att “Flickan som lekte med elden” och “Luftslottet som sprängdes” skulle gå upp på bio utan släppas direkt på DVD och sedan sändas som tv-serier i SVT. En del som möjliggjort att de nu kommer på bio är publiksuccén av ”Män som hatar kvinnor” med många trogna Millennium fans, samt den allmänna opinionen. Därför vill Nordisk Film tillsammans med SF Bio och Yellowbird göra det möjligt för allmänheten att deltaga på Sveriges första och största publika galapremiär.

"Det känns otroligt roligt att vi tillsammans med SF Bio och Yellowbird för första gången gör det möjligt för allmänheten att närvara på galapremiären. Vi är övertygade om att ”Flickan som lekte med elden” kommer att infria publikens förväntningar. Sverige har med Stieg Larsson trilogin verkligen en möjlighet att befästa en position internationellt i filmbranschen", säger Pia Grünler distributionschef på Nordisk Film i Sverige.

Den 2 september kl 11.00 kommer VIP-galabiljetterna att släppas till allmänheten viawww.sf.se. samt på Sergelbiografen i Stockholm där själva galaevenemanget kommer att äga rum den 14 september.

De publika galabiljetterna kommer att kosta 295 SEK och i priset ingår mingel på röda mattan, närvaroav skådespelareoch regissör, förfriskningar, tilltugg, samt dvd:n ”Män som hatar kvinnor” som släpps i butik den 26 augusti.

Flickan som lekte med elden har biopremiär över hela norden 18 september. Millennium trilogin produceras av produktionsbolaget Yellowbird och producent är Sören Stearmose.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback