Lugn helg..

Fast händelserik i lördags men dit kommer jag..

I fredags jobbade Kim, och min mamma, så jag bjöd in mig på middag hos Lena..
Brjade käna mig riktigt dålig på kvällen, svag i hela kroppen, yr, svimfärdig, ont i halsen.. Så mamma fick köra hem mig och Ville för jag var inte kapabel att köra kände jag. Speciellt inte när jag har Ville i bilen..
Däckade rätt så snabbt när jag kom hem, vaknade sen på lördagmorgonen och mådde värre. Så Kim var så söt så han gick upp med Ville så fick jag sova till tio. Kim stack till jobet vid elva, sen kom tuttisarna med mat till mig och sen kom pling med. så vi låg i soffan och tittade på film, eller ja, mia snackade mest ;) sen skulle dem egentligen hitta på något på kvällen men det slutade med att alla åkte hem för att koma tillbaka sen igen :)
så då tittade vi på Män som hatar kvinnor.
Mitt i filmen hördes värsta kraset från nedervåningen. Alla nyfikna ögon ut för att se en skum kille springa därifrån. Pling ropade till så han skrek något tillbaka.. Telefonen till polisen för att ge signalament och jag ringde 118118 för att få numret till grannen. Grannen kom hem och sen kom även polisbil och pikébuss och en vovve :)
Polisen kom upp här sen, berättade även då att ngn hade gjort ett klumpigt försök till att göra inbrott genom hans ytterdörr..
Tur det inte var din snyggepolis som jobbade Sanna :*

Kim stack till Glenn efter jobbet. Jag skulle egentligen på kräftskiva så Kim hade bokat spelkväll. Men jag blev sjuk så jag stannade hemma på soffan. Blev uppassad istället :)
Han hade nog roligt hos Glenn för han trillade in här hemma efter fem på morgonen.. :p
Tvättiden igår var satt 7 på morgonen, men jag fick ta det eftersom jag tror inte att jag hade fått liv i honom ;)
Idag blir det en mysdag hemma, Kim är ledig idag :)

Och jag åker till min Kimmie imorgon till torsdag, wiiii :)

Tillägnat I N G E L A

Förlåt baby.. men.. tiihiiii...


Steg 1: Förnekelse

Så jag får väl säga att jag är inne på steg 2. Har tagit ut spjälsängen och tryckt in den mellan vår säng & garderoben. (Vill jag ha hans säng i sovrummet första tiden så får det se ut så ett tag ;) )
*pustar ut* Det tog ca tre dagars tänkande att "Ikväll gör jag det.." Tills jag gjorde det nu. Duktigt va?
Nu ska vi bara se om jag verkligen lägger min liolle prins i den ikväll..
Jag vet ju att så småningom så ska han ju ligga i sin säng MEN, det är ju så himla mysigt att ha honom hos sig..
Det är bara jag som har illusionen av att han kommer känna sig övergiven i sin säng (när det egentligen är så att det är tvärtom..) :)
Men vi får se, vi tar stegen succesivt. Kim får byta plats med mig i sängen nu så jag ligger bredvid spjälsängen. (Och ja, det är så att den högra sidan i sängen är helig för Kim så han är helt gorgeous som vill byta sida på sängen. ett tag..)

Önska mig lycka till !