helt otrolig.

Ni måste lyssna, han är ju helt WOW.. :)

Sen tycker jag bara att den här är så söt :)
Tycker även att han påminner lite om Jacob från Twilght i ansiktsdragen.. ?
Och alla alla alla.. Ja, alla ni som läser här nu. In och betygsätt och kommentera det jag lagt upp på youtube;

http://www.youtube.com/watch?v=79_FyO-6bu4 

Puss på er!


kollektiv bestraffning?

Läste precis HD's artikel:

http://hd.se/landskrona/2010/04/28/skola-drog-in-toapapperet-for/

Helt rätt! Fan på tiden att det blir konsekvenser!
Men förstår inte alla negativa kommentarer?
Eleverna kan visst det gå på toaletten, de får ju be om toalettpapper först bara?
Jag tyckte det var en väldigt bra lösning på problemet. Elever jävlades med toapapper - så då tog de bort toapappret.
När jag gick i skolan (gud, det känns inte så jätteavlägset men det är det..) så visst fanns där hyss, men inte i närheten av hur farliga eleverna och respektlösa dem är nu. Sa en lärare till på skarpen - då lyssnade man!
Verkar även ha med uppfostran att göra, dagens föräldrar är väl rädda för att göra sina barn missnöjda.
Vem besämmer i hemmen? Barnen eller föräldrarna?
Visst är inte jag så jättehård av mig, men jag är väldigt rättvis och ger mycket utrymme. Men där ska finnas gränser och regler.

Säger bara det, jag är livrädd över att låta Ville börja skolan sen om det inte bättras!

Remember me.

Var på bio för ett tag sedan med Tanja, vi stod och valde mellan The Bounty Hunter Och Remember Me.
Eftersom Twilight-stjärnan är med i Remember me så var det ett givet val från Tanjas sida. (Ja, suck, hon är på hans sida i Twilight, medan jag är en klar Team-Jacob!)
Fastän jag inte så så uppöveröronen förälskad i Edward i Twilight och tycker att han är det vackraste som finns, så tycker jag ändå att han har något speciellt när han spelar så lite nyfiken var jag ju på att se honom i en annan film. Hade sett trailern till den här filmen och tyckte den verkade bra, men kunde aldrig ana att den var SÅ bra.
Helt ärligt, en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Om jag grät ngt? Ja för tusan.. Men som Andreas uttryckte det; Men det är väl inget speciellt med att DU gråter? ;)
Nej, sitter man i tjugor'årsåldern och gråter till slutet på Disney's Aladdin så har man väl inga uttorkade tårkanaler.. (men det är ju så fint när han väljer att befria anden..)

Psst! Va även och såg den på bio IGEN i måndags.. Fick med mig mina små sötisar.. ;)
Och Kim, du lär INTE undkomma filmen, vänta bara tills den släpps.. :)
OMSLAGSTÄVLING

Kom igen nu alla, gå in och rösta på Ville! :)

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=29696

Surprise!

Igår så lättade det en stor sten från mitt hjärta. Vi har ljugit och hemlighållt vår planering för Tutti inför firandet av hennes 25-årsdag. På dagen så tog jag med mig henne hem till min mamma så hon fick bada jacuzzi med ångbastu, göra hprinpackning ansiktsmask och annat mysigt :) Hon låg där och blev skrynklig i en och en halvtimme :) Sen släppa henne hemma så hon kunde fixa sig, Ingela & Staffan hämtade henne kvart i sex.
Då stod hennes familj och hennes vänner på Roddklubben och väntade. Var alldeles tyst när hon kom instapplandes med ögonbindeln.
Hon blev jätteglad och började gråta :) Helt underbart att det gick i lås, hon anade ingenting :)
Hon trodde att vi skulle äta på Speakers och sen göra någon hemlig aktivitet (hon fick reda på att hon skulle ha med sig oömma kläder så hon visste att det var ngt fuffens på gång.. men något i stil med Lazerdome, go-kart...)

Det blev lyckat igår. :)
Halv två lämnade vi Roddklubben för att inta Tages dansgolv. (Som jag, tutti & sippe för övrigt ägde) :D
Gästerna verkade väldigt nöjda med allt, Tutti blev nog också nöjd, och hon blev så glad för alla sina presenter hon fick :)

Ett stort minus med inatt bara, var att Ville sov borta för första gången. 10 månader gammal och han fick följa med sin mormor hem efter maten på festen.
Visst, jag klarar mig en kväll så eftersom jag ville fira Tutti såklart, och det var väl skönt att få sova (fast man vaknade till lite då och då..) och få gå upp kl ELVA (??).. MEN, tror ingen kan förstå hur tomt det kändes UTAN honom där.. Fruktansvärt tomt, hann knappt gå upp innan jag ringde mamma och sa KOM OCH HÄMTA MIG.. :)
Bort till Roddklubben, Sanna har varit en ängel som vanligt och gjort så oehört mycket och hon följde också med dit idag för städningen.. Men det mesta fick vi gjort igår under kvällen, så det var skönt :)

När han kom och hämtade nycklarna så tyckte han att där var finare än när jag fick nyckeln. Och att det är därför dem hyr ut den, för att få den städad.. haha... ;)
Och att jag gärna fick återkomma nästa gång jag behövde hyra den :)

Men Tutti, vi älskar dig. Vi gör allt för dig. <3

min kimmie

gud vad jag saknat att ha dig runt hörnan bara.älskar dig för alltid


best of the best


youtube-klipp...Man måste bara älska honom... :)Så jävla söt, och underbart när han skrattar åt sig själv! :)Så söt!!!Blir så glad av den här reklamen :)


Ingen som undgått tragedin?

"I måndags överfölls 78-åriga Inger och hennes 71-årige make vid en parkering efter att ha tutat på en man i en liten röd bil.
Mannen, i 20-30 årsåldern, blev rasande och överöste den 71-årige mannen med slag.
När Inger försökte gå emellan blev hon slagen så hårt att hon föll till marken och tappade medvetandet. Fallet orsakade svåra skallskador och efter att ha kämpat för sitt liv i flera dagar avled Inger i går på Lunds universitetssjukhus, utan att ha återfått medvetandet.
Polisen jagar nu gärningsmannen som flydde från platsen och har inlett en förundersökning om vållande till annans död."

Hela staden är i sorg & vrede. Det var med på Efterlyst igår. Polisen har inga gränser för vad som krävs för att hitta gärningsmannen. Grupper har startats på facebook. Hela staden är ute efter honom.
Äntligen har Landskrona vaknat. Det har hänt mycket skit i vår stad, men inget som har fått sådan uppståndelse som detta. Oehört tragiskt att det har hänt, och mina tankar går till den sörjande familjen.
Togs upp på nyheterna innan, där de nämnde att i gruppen på facebook har det förekommit väldigt mycket rasistiskt.. Det tycker jag bara är löjligt att folk skriver sådana kommentarer. För vilken nationalitet gärningsmannen har kvittar. Det är vilken mental och emotionell förmåga han verkar att (inte) ha..
Jag går bara och väntar på när han ska åka fast, för han har ingen chans att komma undan med det här.