Ville + Pulka

Ville är väl rätt så neutral mot snön. Fast det är positivt nog eftersom han trillar konstant (mer än vanligt) och får snö på händerna. När det sistnämnda händer så avskyr han snön istället..
Men vi satte honom i pulkan häromdagen, för det hade snöat superdupermycket!
(Det roliga är att på natten så önskade jag mer snö för jag ville dra ut Ville i sin pulka och vad hände?
Jo, det kom massvis!)
Gick bort till JG's för att handla, lyckan vände snabbt för honom när han var tvungen att GÅ UR pulkan för att följa med in i affären. Så där stod en liten söt krabat med döskallemössa, bamseoverall, mungiporna ner till hälarna, tårar nerför sina kinder och gråt/skrik som inte var av denna värld.
Min lilla dramaqueen är han allt, men tyvärr vet jag ju vart han har fått sin teatraliska vilja ifrån. Jo, yours truly.
Kim fick gå ut med honom igen och lät då Ville få dra pulkan lite själv.. Vilket då resulterade i att nu ville han INTE åka pulkan mer. Han skulle dra den själv och tja, jag ville hem och hinna laga middag innan det var dags för jobb igen. Så ja, två viljor möttes, resulterade då i att Ville grät, Kim fick halvspringa med pulkan och jag sprang efter och sjöng "Umpa umpa faderalela...Tänk om jag hade en liten liten apa..." ;)

Tog inte lång stund sen så fick jag den här glada lyckliga killen i pulkan


P E T T E R !

Jag ÄLSKAR dig! Och hade velat gifta mig med din rap.1. Stockholm i mitt hjärta (Petters version)
2. En tuff brud i lyxförpackning (Petters version)
3. Dansa din djävul (Petters version)
4. Hjärtats ensamma slag (Petters version)
5. Satellites (Petters version)
6. Fulla för kärlekens skull (Petters version)
7. Baksmälla (Petter & September)
8. Rostig kärlek 2010 (feat ADL)
9. Logiskt (feat Säkert!)
10. Längesen (feat Veronica Maggio)

*har hakat upp sig på min repeat-knapp i bilen.
Tyck vad du vill?

Läste i HD häromdagen om en man som förlorat sitt jobb pga ett inlägg på Facebook. Han hade skrivit typ "en dag kvar på dårhuset denna veckan." Han fick sparken direkt. Lite väl överdrivet kan jag tycka. Hade han sagt det muntligt till någon hade han inte riskerat sitt jobb, men gud nådd om man skulle uttrycka sig verbalt och negativt. Man kan tolka ord hur man vill, han kanske inte menade det så som företaget uppfattade det? Man har olika jargonger, och även om han skulle mena det den dagen så kan man inte älska sitt jobb alltid. Man kan behöva kräka ur sig om man har en pissedag, det har väl alla gjort? Nej, bu på er och ge tillbaka han sitt jobb.