lördag. dagen efter dagen d.

# Pablo Francisco
# Lasse Lindroth
# Adam Ferrara.

Tack!

ha, fan olagligt.

"Ölmage?
Nej nej nej, det är olagligt när man är bög!"

Citat från Sebbe igår

tutti stor.

Ha.. Lilla Tutti fyller 22 år idag. <3
Mitt och Mias försök med frukost på sängen med tillhörande sång.
Vi började bra med att sjunga; "Vad är det för en dag.." Sen slutade Mia sjunga.
Hon kunde inte mer av låten så vi fick byta låt. (Vi var då redan framme vid sängen)
Började med "Ja må hon leva" och mitt i allt ändrades den till "Vi gratulerar"

Vet inte hur vi lyckades men vi fick oss ett gott skratt och som sagt, det är tanken som räknas!

Hoppas att du får en underbar dag min älskade! <3 *smack*

image4
Avslut.

En del av mitt hjärta kommer alltid att tillhöra dig.
Men resten av mig & mitt hjärta går vidare nu.
Säger farväl och tack för den tiden vi hade.

Jag kommer hädanefter minnas dig med ett leende istället för med tårar.

I just want you.

Jason Mraz - I'm yours.

I rest my case.

den vackraste ängeln.

Du släppte den vackraste ängeln
Ville ha bort henne
Iväg sa du
Men ängeln kan inte flyga längre
Samma ögonblick som du tog bort kärleken slocknade hennes själ
Du slet av hennes vingar
Från oskyldigt vit till heltäckande svart förvandlades hon
Ängeln är förlorad utan dig
Kommer ingenstans för du har vingarna
Hennes hjärta
Hennes själ.
Maktlös.


15/12-06


so typical me.


Skorpionen kombineras vattnets känsliga och intuitiva element med den fasta egenskapen. Här kan således känslan få praktisk tillämpning. Pluto härskar över skorpionen och ger en stark drift till nydaning och nästan brutal personlig utveckling. Vart detta leder hän varierar från skorpion till skorpion. Den ende som vet är möjligtvis skorpionen själv då han aldrig röjer sitt inre.

Skorpioner är intelligenta och lyckas vanligtvis lösa de problem som de ställs inför. Det finns en stark kraft här som måste få utlopp, ibland i hårt arbete, diskussioner eller passion, men tyvärr kan också våld, hämnd och svartsjuka finnas med på listan. En röd tråd i hans handlingar och känslor är intensitet. Han tar livet på blodigt allvar, det här är ingen person som man driver eller leker med, då får man snart smaka på hans tillbakabetalning. Kritisera inte en skorpion, det är ingen idé. Den ende som ändrar på skorpionen är han själv.

Element: Vatten. Kvalitet: fast. Polaritet: negativ
Nyckelord: Förändra, Pluto, koncentration, intensitet, sex, födelse, död, hemlighetsfullhet och jade.
Positiva karaktärsdrag: beslutsam, flitig, charmig och har elegans.
Negativa karaktärsdrag: svartsjuk och inåtvänd.
Människokroppen: könsorgan
Blomma: Krysantemum
Lyckotal: 4
Tarotkort nr 13: Döden
Färg: Röd

Enligt test: Du är den typiska fantasifulla, känsliga och svartsjuka Skorpionen. Även om de egenskaper som finns i detta tecken är uppmjukade i ditt fall, är inte detta något lätt tecken att leva under. Du har förmågan att känna djupare än andra och när du blir sårad kan du bli förvirrad och nervös. Försök att bli lite mer flexibel utan att för den skull bli cynisk. Svartsjukan kan vara din svaga punkt och den kommer att bringa mycket lidande i ditt liv, men detta avtar med åren och mognaden.

Skorpionen är något av zodiakens filur. Den står för passion, för sådant som rör födelse, död och livets gränstrakter. Men man måste minnas att här finns en återhållsamhet, så att Skorpionen gärna ser känslor flöda och glöda, men själv vill förbli oberörd. Skorpionen är katalysatorn, som hetsar fram reaktioner men själv förblir utanför. Det brinner en eld inom honom, i det fördolda. Intresset för mystik och allt dunkelt passar honom just för dessa områdens skugglika dolskhet. Skorpionen är den hemlige.

Fast dekad, 2 ? 11 november
Här blir Skorpionens hemlighetsfullhet ett utmär­kande drag. Sluten och dold på ett sätt som får folk att ana att mångt där gömmer sig. Den fasta Skorpionen är diskret, kanske rent av tystlåten, men alltid med en sådan utstrålning att det får andra att fundera. Med förtjusning iakttar han känslosvall och spänningar i sin omgivning, har till och med ett sätt att förstärka dem, utan att själv drabbas av dem.

Det känslomässiga är centralt i den fasta Skorpionens världsbild, vilken är närmast mystisk. Upplevandet är percep­tionens centrum ? ordning, logik och stillhet är inga favoriter. Den som har solen i denna del av Skorpionen vill ha förändring, gärna plötslig och dramatisk, även om det kan kosta på. Han vill gärna vara som orkanens öga, med stillhet mitt i stormen. Den verklighet som går att se och ta på är för honom bara toppen på isberget ? alltid vill han förnimma vad som sker under ytan. Intriger, hyckleri och återhållna behov fascinerar honom. För den fasta Skorpionen är tillvaron minst sagt underlig, och han gillar det. Varje mål han kan ha i livet är motiverat av upplevelserna det kan innehålla, men mycket av högtflygande planer behöver han inte för att finna sitt lystmäte. Själv­klarheter och trygghet tråkar ut denna Skorpion. Han har ett behov av intimitet, utan att den behöver omgärdas av tillit. Liv och död är båda nära honom.

Förhållandet till fadern är på ytan lugnt, men laddat alldeles intill bristningsgränsen av återhållna spänningar. Han frestar gärna på sin fars tålamod, och båda gör sitt bästa för att hålla sina sinnen i kontroll utan att gå särskilt långt i medlingsförsök. De känner starkt sitt släktskap och dess symboliska betydelse, men det finns ett slags grym dom i det. Fadern försöker visa den äldres auktoritet, medan barnet hävdar framtidens överlägsenhet. De känner båda att de tillhör olika generationer och att döden kommer att skilja dem åt.