Så får man inte göra !

Såg på Comedy Fight club i torsdags.. Och Messiah Hallberg var med..
Gud vad jag irriterade miug. Han försökte likna Chuck (Gossip girl) och prata och röra sig som honom och jag störde mig mer och mer på det.. För fan.. Så gör man inte!!
Lussebullar

Årets första Lussebak är igång :)
Då Vilda har varit här hela veckan (Hon har haft ont i halsen så vi har passat henne.. Dock så säger hon fortfarande att hon är sjuk men läkaren hittar inget fel på henne. OCH hon är pigg och glad här så det är nog liten vit lögn att hon känner sig lite dålig för att hon vill vara här..)
Men sa till henne igår att även om hon var frisk kunde hon ÄNDÅ vara här idag och imorgon.. Så imorse när hon kom var hon frisk sa hon.. Haha... :)
Hade lovat henne att baka lussekatter så det är i full gång nu :)

Igår vaccinerade vi oss.. Och vi mår prima :) Hade lite ont just där dem gav sprutan men det är inget som känns speciellt mycket.. Glad är jag över det.. Skänt att ha det avklarat nu.. Blivit sådan stor hysteri kring det här vaccinet och jag var först emot det men ändrade mig sen. Har ju en liten pojke som jag inte vill ska bli sjuk och en sambo som har dåliga lungor.. Och jag TÄNKER INTE vara någon orsak till att dem blir dåliga.. :)

I förrgår var jag iväg på min lyxiga fotbehandling som jag fick av Sanna, Tutti & Ingela nu när jag fyllde år.
Blev superglad för jag ville göra något åt mina fötter.
De blev "lite" bortprioriterade när Ville kom.. Har inte samma tid att sitta med dem då så de behövde sig en omgång.. :D Efteråt kändes det som ett par helt nya fötter, man kände sig som en ballerina när man skuttade lycklig därifrån :D Något som jag VERKLIGEN rekommenderar.. Tack mina sötnosar! <3

Måste ju även nämna att i lördags när jag fyllde år.. Fick jag ÄNTLIGEN blommor av Kim. :D
Tog ett och ett halvt år ;) Men det var en fin bukett med rosa rosor.. (Brukar alltid få rosa blommor av någon konstig anledning..) ;) Tack så mycket älskling, du är de finaste som finns *puss*

Fredag

Redan fredag.. Känns som fredag varje dag när man är mammaledig :)
Helt jukt vad tiden går..
Hade dop för Ville i söndags i Saxtorps kyrka.. Väldigt trevlig, god blev maten (puuuh!) och tårtona var asmegasöta :D Två labantårtor som mina ksöta Sanna hade gjort :)
Fast the BIG TOPIC efter dopgudstjänsten (och senare på kvällen..) var ju ändå Jennifers sång i kyrkan.
Det går inte med ord att beskriva hur vacket det var när hon sjöng "En värld full av liv" (Lejonkungen..)
Många grät och själv fick både jag & Kim kämpa emot för att inte börja störtböla.
Tjatar om det hela tiden Tutti, JAG VET, men det var så FINT och Vackert att bara jag tänker på det får jag gåshud. :) Psst! Videon finns på min facebook.. ;)
Han fic även JÄTTEMÅNGA fina presenter.. Tack alla underbara.. Och tack gode gud att jag lyckades klämma in allt på hans rum.. För er som inte vet så har Ville bara en liten "kammare" så där inte så mycket plats..
Både skönt och tråkigt att dopet är över.. Tycker det är så himla skoj att fixa med fester och sånt.. :)

Annars i veckan så har Tutti & jag börjat träna.. igen.. :) Känns väldigt bra!
Så duktiga vi är :)

Hade Tupperareparty här hemma igår.. I know.. Lite tantvarning MEN det finns faktiskt en del fiffiga saker som jag vill ha..
Plånboken tillåter inte så mycket så fick köpt två saker iaf :) Är så himla dyrt, men köper man bara någon sak i taget blir det inte så farligt. Jag älskar saker till kök.. Ja, till hela hemmet  för att vara ärlig..
Köpte en toasits, en halkmatta till badkaret & ett diskställ igår och jag kom hem med ett leende på läpparna :D

Ne, får väl fixa mitt ansikte nu innan jag ska hämta sötsannapanna <3