Ingen som undgått tragedin?

"I måndags överfölls 78-åriga Inger och hennes 71-årige make vid en parkering efter att ha tutat på en man i en liten röd bil.
Mannen, i 20-30 årsåldern, blev rasande och överöste den 71-årige mannen med slag.
När Inger försökte gå emellan blev hon slagen så hårt att hon föll till marken och tappade medvetandet. Fallet orsakade svåra skallskador och efter att ha kämpat för sitt liv i flera dagar avled Inger i går på Lunds universitetssjukhus, utan att ha återfått medvetandet.
Polisen jagar nu gärningsmannen som flydde från platsen och har inlett en förundersökning om vållande till annans död."

Hela staden är i sorg & vrede. Det var med på Efterlyst igår. Polisen har inga gränser för vad som krävs för att hitta gärningsmannen. Grupper har startats på facebook. Hela staden är ute efter honom.
Äntligen har Landskrona vaknat. Det har hänt mycket skit i vår stad, men inget som har fått sådan uppståndelse som detta. Oehört tragiskt att det har hänt, och mina tankar går till den sörjande familjen.
Togs upp på nyheterna innan, där de nämnde att i gruppen på facebook har det förekommit väldigt mycket rasistiskt.. Det tycker jag bara är löjligt att folk skriver sådana kommentarer. För vilken nationalitet gärningsmannen har kvittar. Det är vilken mental och emotionell förmåga han verkar att (inte) ha..
Jag går bara och väntar på när han ska åka fast, för han har ingen chans att komma undan med det här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback